dijous, 18 de juliol del 2019

La Festa Major del meu barri


Mentre la Festa Major de la ciutat, Girona en aquest cas amb les seves Fires, espera pacient la tardor amb el seu or de fulles, i la pluja de Tots Sants, molts dels seus barris viuen la seva particular a l'estiu, quan tota cuca viu i, com en molts pobles i viles, és temps de Festa Major.

El meu recuperat barri, el Pont Major, no n'és una excepció i la viurem aquest proper cap de setmana.

La festa és modesta, com el propi barri, i no té més voluntat que celebrar l'alegria de compartir-lo al carrer i a les places, de sortir de casa i fer això que avui en diem comunitat.

I la comunitat, en el meu barri, també em tants altres de Girona i arreu, és plural i diversa, molt més que anys enrere, pel que la Festa Major és també una bona oportunitat per posar en valor precisament aquesta diversitat, fent-ne particip a tothom i que tothom se la senti seva, com nostre ens sentim el barri.

La Festa del Pont Major té un munt d'activitats per a tots els gustos i totes les edats, i fins i tot en té una de programada però no publicada, un esdeveniment sorpresa!

Si us estimeu, per poc que sigui, el barri del Pont Major, us recomano que el dissabte 20 de juliol a les 20h. sigueu puntualment al Centre Cívic; sí, ja sé que al programa no hi ha cap activitat prevista, per aquest dia i hora, aquesta és precisament part de la gràcia...

Us asseguro que passarà quelcom molt especial que valdrà la pena viure en viu i en directe! No espereu que que us ho expliquin!

Aquest cap de setmana el meu barri estem de Festa, naturalment hi sou totes i tots convidats!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada