dimecres, 31 de juliol del 2019

Quatre setmanes!

Photo on Foter.com
Aquesta setmana he començat les meves vacances d'estiu i, a diferència dels darrers dotze anys seran de quatre setmanes senceres!

Els darrers anys a l'estiu com a molt havia fet tres setmanes de vacances, just vint-i-un dies, els que diuen són necessaris per adquirir un hàbit!

I és precisament per aquesta qüestió que pateixo: i si resulta que després de vint-i-vuit dies seguits de vacances, m'hi he habituat? I si habituat a estar de vacances quan torni a l'oficina no sé treballar? Serà aleshores quan, irremeiablement, cauré en una profunda depressió post vacacional?

No és que enguany tingui més dies de vacances, simplement els he distribuït de forma diferent i els que normalment feia entre Setmana Santa i Nadal, enguany els he concentrat més a l'estiu...

De totes maneres em temo que, tot i afegir-hi una setmana, les vacances d'estiu se'm faran igualment curtes i passaran com el primer glop de cervesa: sadollant, refrescant, plaent... i massa ràpid!

D'això es tracta, suposo, de gaudir de les vacances cada dia, com gaudim de cada glop de cervesa, des del desitjat primer fins a l'inevitable darrer!

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada