divendres, 26 de juliol del 2019

La frase cèlebre de la setmana, sobre el matrimoni

Photo on Foter.com
Vint-i-un anys! Just avui fa vint-i-un anys que em vaig casar. El 26 de juliol de 1998 el recordo com un dels millors dies de la meva vida! Va ser un dia emocionalment molt intens, amb molts somriures i llàgrimes, llàgrimes d'emoció!

Vint-i-un anys després el meu matrimoni gaudeix de bona salut i, tot i que no sempre ha estat un camí de roses, fins ara hem superat totes les turbolències...

El matrimoni com a institució segueix tenint encara un pes important en la nostra societat, potser més com a vincle jurídic i administratiu que (i també) com a vincle amorós, i sobretot com a símbol de l'amor etern.

I si bé avui hi ha menys matrimonis que fa quinze anys, moltes parelles segueixen casant-se, tot i que més pel civil que per l'església, i moltes vegades més com un acte purament administratiu, més que com l'oportunitat de fer un gran convit!

Sigui com sigui el casament, civil o religiós, és evident que, com va dir Groucho Marx, "el matrimoni és la principal causa de divorci", pel que, mentre hi hagi matrimonis hi haurà divorcis, tal i com mostren les estadístiques!

Si fem cas de la cèlebre frase del Marx còmic, el matrimoni reeixit és aquell capaç d'esquivar el divorci, i sens dubte el millor antídot és l'amor!

I així estic avui, vint-i-un anys després, obstinat per desmentir la màxima de Marx en relació al matrimoni, celebrant l'efemèride amb voluntat de longevitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada