divendres, 6 de juliol del 2018

Paraula de Fabra: aniversari


Avui és el dia, el meu dia! Avui és el dia que es compleixen anys d'algun fet o d'algun esdeveniment memorable: el meu naixement!

Ei, que no m'ho invento jo, que ho diu el diccionari que és el meu aniversari!

[1204; del ll. anniversarium 'que torna al cap d'un any']

m 1 1 Dia que es compleixen anys d'algun fet o d'algun esdeveniment memorable.
 
2 Aniversari del naixement; natalici.

2 DR CAN Lot de béns que el testador deixa assenyalats perquè anualment, en dates determinades, hom celebri exèquies per la seva ànima.

3 LITÚRG Ofici o missa que hom celebra en sufragi de l'ànima d'algun difunt el dia que fa l'any o els anys de la seva mort.


Ja comprenc que per a la immensa majoria de vosaltres el meu naixement no ho fos, però la immensa majoria de vosaltres comprendreu que, si més no per mi i tot i que aleshores no n'era conscient, el meu naixement va ser un dels esdeveniments més memorables de la meva vida, com el vostre de la vostra!

I sí, ja que pregunteu, són quaranta quatre anys i reconec que encara no he trobat l'edat que no em faci il·lusió celebrar, així que avui celebraré aquesta, que segur que és la millor edat de la meva vida, car no en tinc cap altra!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada