dilluns, 23 de juliol del 2018

Rendició?


No sé si, com molts afirmen de forma rotunda, el jutge Llarena definitivament s'ha rendit. Més aviat diria que el que ha fet, com amb les seves euroordres de detenció, ha estat una retirada a temps!

I amb la retirada sí que podem adjectivar la seva acció de ridícula, possiblement tan ridícula com previsible, doncs acceptar l'extradició del president Puigdemont només per malversació hagués estat, sens dubte i des de la seva perspectiva, un mal major.

Llarena ha perdut una batalla, però no la guerra. Ha perdut una batalla certament important i aquesta derrota l'afebleix considerablement; l'afebleix tant com enforteix un president Puigdemont que ja pot tornar a circular per tot Europa excepte per l'Estat Espanyol.

Amb la seva retirada a temps el jutge Llarena esperarà atacar de nou quan l'escenari li sigui més propici, i aquí ja s'apunta que podria ser una vegada celebrat el judici als consellers del govern Puigdemont empresonats, preveient, sota el seu punt de vista, que la sentència sigui condemnatòria.

Llarena i la justícia espanyola poden estar tocats però no enfonsats; poden haver fet el ridícul i no es descarta que el segueixin fent, però ni estan rendits ni sembla que es rendiran...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada