dissabte, 21 d’octubre del 2017

Minuts Musicals de pel·lícula amb "You Light Up My Life"


Avui fa vint anys que té vint anys i a banda de força encara es sent capaç de cantar si un altre canta! Avui ella, la que per sort sé on és i sé on para, en fa 40!

Són moltes les cançons de la seva vida, també moltes les de la vida que, de moment, ha compartit amb mi; quasi podria dedicar tots els minuts musicals d'un any a les cançons de la seva vida, doncs són moltes les cançons que caben dins de 40 anys de vida!

D'entre les cançons de la seva vida de moment, diria, no hi ha "You Light Up My Life", cançó principal d'una pel·lícula que, més enllà d'aquesta cançó, guanyadora d'un Oscar a la millor cançó original, no va passar a la història del cinema.

La cançó sí va passar a la història de la música, un èxit de fa 40 anys que va llençar la carrera musical de la cantant nord americana Debby Boone, essent el seu primer i més gran èxit!

La cançó no només l'he seleccionat per ser del mateix any que ella, de fa 40 anys, sinó sobretot perquè ella, la Sira, com diu la cançó, il·lumina la meva vida!





I la setmana vinent, més minuts musicals de pel·lícula!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada