divendres, 21 de juliol del 2017

El vídeo de la setmana: envejezANDO


En alguna ocasió, fins i tot ja en plena mitjana edat (que no edat mitjana), a tots ens han preguntat què volem ser quan siguem grans. La pregunta pren dimensions diferents segons l'edat que tenim quan ens la fan (o ens la fem!), i naturalment també les respostes!

I vosaltres, ja sabeu què voldreu ser quan sigueu grans?
Jo sí, jo ja fa molts anys que tinc clar què vull ser quan sigui gran: jo quan sigui gran vull ser vell!

Deu ser per això que m'ha encantat topar-me amb aquest vídeo del projecte "envejezANDO. Diseño para todos: arquitectura y tercera edad" que en format exposició es pot visitar aquest estiu al Col·legi Oficial d'Arquitectes de Madrid (COAM).

L'exposició convida a reflexionar sobre la vellesa, la posa en valor i l'afronta en relació la ciutat (urbanizANDO), l'habitatge (habitANDO) i l'oci (disfrutANDO).

Sí, jo de gran vull ser vell i no només em pregunto com seré jo a la senectut, també i sobretot com serà la meva ciutat, com serà el meu barri, en definitiva, com serà la meva vellesa...


envejezANDO from arkinotectura on Vimeo.

Bon divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada