dilluns, 24 de juliol del 2017

Anunci ignominiós


"En l’edició del diumenge 16 de juliol de 2017 es va publicar un anunci laboral d’un anunciant (no s’identificava) que necessita una administrativa, una dona de 27 a 40 anys de bona presència (literal), lliure de càrregues familiars (literal) i en què es demana que al currículum s’adjunti una foto a cos sencer (literal!).

Aquest anunci és un atemptat a la dignitat de les persones, discriminatori de totes totes, vorejant la il·legalitat i sens dubte ignominiós. A més l’anunciant, covard, s’amaga en un apartat de correus (A66 de Girona).

L’anunci em va indignar molt i també em va doldre que aquest diari, el meu de cada dia, el publiqués; entenc que és un anunci i que l’anunciant ha pagat, però per mi és inacceptable i aquests anuncis discriminatoris no s’haurien de publicar."

Aquesta és la carta que vaig enviar a "El lector escriu" del diari El Punt Avui després d'escandalitzar-me, com tants altres, veient aquest anunci!i que dies enrere van publicar; l'anunci va ser denunciat per la UGT de les comarques gironines, però tot i així dies després no només es va seguir publicant al diari El Punt Avui, sinó també al Diari de Girona!

Aquesta empresa no necessita una administrativa, és evident que cerca alguna altra cosa i no cal llegir entre línies per descobrir-ho, ho deixen prou clar! I també és evident, i trist i lamentable alhora, que no té la igualtat de gènere (estaria per demostrar també les altres...) entre els seus valors ni principis! 

Dones administratives de 27 a 40 anys, no hi perdeu el temps...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada