dilluns, 31 de juliol del 2017

Programació d'estiu


A l'estiu les televisions i les ràdios fan una programació diferent que es caracteritza per una certa banalització dels continguts; són programes on l'entreteniment pesa més que la informació, programes "frescos" i lleugers, de bon pair.

Una altra característica de la programació d'estiu és el canvi de presentadors, tertulians i columnistes; mentre els titulars habituals gaudeixen d'unes merescudes vacances els menys habituals aprofiten l'ocasió i fins i tot alguns donen millor resultat que el titular que substitueixen!

La programació d'estiu també serveix de banc de proves per a programes i també professionals, que aprofiten l'estiu per foguejar-se i qui sap si fer el salt a les temporades en les que els mitjans es juguen les garrofes, les de tardor i hivern! Ben bé com els jugadors del planter que fan pretemporada, en ple estiu, amb el primer equip!

Aquest bloc a l'estiu també és més lleuger, però simplement perquè s'actualitzarà, des d'avui i fins a finals d'agost, només tres cops a la setmana: els dilluns, els dimecres i els divendres!

Els continguts seran si fa o no fa els de sempre, dilluns i dimecres articles a l'ús, divendres el vídeo de la setmana; i no, al Petites gotes fredes tremolant no hi ha blocaire de reserva...

A diferència d'altres estius, però, el d'enguany és i serà políticament calent... procuraré no cremar-me!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada