dimarts, 18 de juliol del 2017

Es busca tia bona!


Si diumenge al matí hagués esmorzat un croissant encara el tindria entravessat! La lectura dominical del diari, el meu de cada dia des de fa milers i milers de dies, em va indignar com poques vegades llegint el diari (serà que tinc estòmac!) quan vaig topar amb aquest ignominiós anunci!

L'anunci ja comença malament quan demana només una administrativa (literal), no un administratiu/va, i per si no queda prou clar just a sota especifica: dona (literal!).

És clar que no qualsevol dona sinó una de jove, una que tingui entre vint-i-set i quaranta anys (literal!), i és clar, ja posats a demanar, bona presència (literal), que és un eufemisme per dir "que estigui de bon veure", o per entendre'ns, "que estigui bona"!

Però és clar, no totes les administratives dones d'entre vint-i-set i quaranta anys i de bona presència valen; també ha de tenir el carnet de conduir (conduirà ella), estar disposada a viatjar (volta al món?) i, atenció que aquí ho remata, lliure de càrregues familiars (literal!), que traduit al llenguatge vulgar deu voler dir soltera o com a mínim disponible!

Això sí, s'ofereix un bon sou (no hi ha sou que pagui tanta baixesa moral!) i totes les despeses pagades, s'entén les dels viatges!

I si fins aquí l'anunci no és prou denigrant al final ho remata demanant que la foto del currículum sigui de cos sencer (literal!). Foto de cos sencer? Ja sabem que aquesta serà la part més valorada del currículum vitae... De fet potser només enviant la foto n'hi ha prou!

L'anunciant, covard, no dóna la cara, ni el nom de l'empresa ni cap altra dada de contacte, i s'amaga rere un discret apartat de correus, l'A66 de Girona! Em sembla que els enviaré la meva candidatura, tot i no ser dona, tenir més de 40 anys i ni tan sols ser administrativa; els hi enviaré amb aquest article!

A l'anunci només li falta dir que la jove administrativa de bon veure lliure de càrregues familiars disposada a viatjar haurà de dur escot i deixar-se tocar el cul!

L'anunci em va indignar molt, de fet encara ho estic! I reconec que també estic dolgut per veure'l publicat al meu diari de cada dia; així els hi vaig fer saber ahir enviant-los una carta al lector...

El meu únic consol: que la plaça quedi vacant... L'anunci, de moment, ja ha estat denunciat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada