dimarts, 20 de juny del 2017

Només la Copa del Rei!


Siguem sincers: aquest equip, sens dubte un dels millors aquesta temporada en les competicions espanyola i europea, mereixia més, molt més que només guanyar la Copa del Rei, també perquè a banda d'un gran equip ha tingut, aquí també sense cap mena de dubte, el millor jugador d'aquesta temporada a les competicions espanyola i europea!

No, no parlo, tot i que podria semblar-ho, del Barça de futbol, sinó del Real Madrid de bàsquet, un equip dissenyat, una temporada més, per guanyar-ho tot però que amb un mal dia va perdre l'accés a la final de la Final Four de l'Eurolliga i que va arribar a la final del "Play Off" de la Lliga ACB excessivament cansat i sense capacitat de resposta davant el combatiu València Bàsquet, sorprenent i meritori campió de la lliga ACB!

La temporada del Real Madrid de bàsquet em fa pensar en la del Barça de futbol, salvant les distàncies, naturalment, però pitjor, molt pitjor ha estat la temporada del Barça de bàsquet, de fet una de les pitjors temporades del Barça de bàsquet!

El Barça de bàsquet de Bartzokas ha semblat el de futbol del Tata Martino: un equip de transició, una temporada per oblidar! És cert que el Barça de bàsquet aquesta temporada ha estat de pega amb les lesions, però ha estat pitjor la planificació i, s'ha demostrat, els fitxatges!

Per a la majoria d'equips la Copa del Rei seria un gran títol a assolir, però pels equips de futbol i de bàsquet del Barça i Madrid és caça menor... Ja va dir irònicament Gerard Piqué que el títol de la Copa del Rei no mereix, pels equips grans, una rua de celebració...

Aquesta temporada el Real Madrid de bàsquet ha comprovat que no n'hi ha prou en tenir el jugador més valuós (Sergi Llull) de les competicions espanyola i europea, com el Barça tampoc en fa prou amb Leo Messi, tot i que les aportacions d'aquests extraordinaris jugadors és, generalment, clau!

Aquesta temporada el Barça de bàsquet ha comprovat que un equip és molt, moltíssim més que la suma d'una sèrie de jugadors; al capdavall el seu equip ni tan sols va poder competir per guanyar, només, la Copa del Rei!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada