dissabte, 10 de juny del 2017

Minuts Musicals de pel·lícula amb "The Glory of Love"


El dia 10 de juny de 1967, avui fa 50 anys, moria als seixanta set anys l'actor Spencer Tracy d'un atac de cor. Spencer Tracy va morir dies després de la finalització del rodatge de la pel·lícula "Endevina qui ve a sopar", aquell clàssic del cinema que relata les dificultats d'una parella interracial que vol casar-se amb el consentiment dels respectius pares; tot un desafiament per la societat nord-americana de l'època!

Entre els companys de repartiment de Spencer Tracy hi havia Sidney Poitier i Katharine Hepburn; diuen que precisament Tracy va morir en braços de Katharine Hepburn, amb qui mantenia de fa temps una relació secreta (?).

Spencer Tracy va rebre una nominació pòstuma a la candidatura a l'Oscar a millor actor, que no va guanyar, però sí es va endur la preuada estatueta Katharine Hepburn com a millor actriu.

La pel·lícula també va rebre altres nominacions a l'Oscar, com la de millor guió original, que va guanyar, millor pel·lícula, millor director, millors actor i actriu secundaris, millor muntatge, millor direcció artística i millor banda sonora, composada per Frank De Vol.

La cançó que acompanya els crèdits inicials de la pel·lícula és tota una declaració d'intencions: "The Glory of Love"! No sé si gloriós seria el millor adjectiu per definir l'amor que va haver-hi entre Spencer Tracy i Katharine Hepburn... però això ja són figues d'un altre paner!





I la setmana vinent, més minuts musicals de pel·lícula!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada