divendres, 9 de juny del 2017

El vídeo de la setmana, en record de Carles Capdevila


A Carles Capdevila el podem recordar per moltes coses i són moltes més les que li podem agrair, però jo especialment li'n agraeixo una: parlar, i escriure sobre l'educació amb humor!

Carles Capdevila va entrar a casa nostra l'any 1999, l'any que vam ser pares, i va fer-ho amb Criatura i Companyia (La Campana, 1999), un llibre en el que ja enfocava el fet de tenir fills amb humor:

"Un nen serveix per collir el comandament a distància de terra si els pares estan estirats al sofà. A vegades no el tornen, o sigui que un nen també serveix per curar l'addicció al comandament a distància, un vici tan estès com el tabac".

"Estimada mama i benvolgut papa:
(Ho sento, papa, però amb la mama fa nou mesos que ens tractem i a tu tot just t'acabo de conèixer, i només de vista...)"

És cert que són moltes més les dimensions que Carles Capdevila ha anat conreant al llarg de la seva vida, però en relació a l'educació, i en concret a l'educació dels fills, ens ha deixat una conferència impagable que és, més enllà de l'educació i els fills, tota una lliçó de vida!



Moltes gràcies Carles Capdevila, de tu també n'he après, entre rialles, si és que en sé una mica...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada