dimarts, 14 d’agost del 2012

Cursa i concert solidaris a #Cantallops pel #focempordà! #ànimsempordà



Avui fa un any que es va morir a Juanita, la meva àvia de Cantallops. Per avui havia previst un escrit sobre aquest primer any sense ella, de com han canviat algunes coses, de com la vida segueix, de com la recordem a casa...

Però avui no us parlaré d'ella, sinó del del seu poble, Cantallops, i voldria fer-ho, com parlaria d'ella, no un punt de tristesa sinó d'esperança!

I és que de la mateixa manera que al llarg d'aquest any el record de la meva àvia ha anat desdibuixant cada dia un xic més el dol i la tristesa, i dibuixant cada dia un xic més un somriure, confio que quelcom semblant passarà amb el Foc Empordà, passant de la desolació a l'esperança!

I a Cantallops aquesta setmana hi ha dues activitats que, ben segur, ens ajudaran a començar a enterrar les cendres amb esperança!

Aquest dimecres 15 d'agost a Cantallops s'hi farà una Cursa de Muntanya Solidària, i el divendres 17 d'agost un Concert Solidari!

"Una branca d'olivera escapçada de la terra, de la seva terra, l'acompanya en el seu repòs etern, una branca d'olivera, també símbol de la Pau..."
Amb aquestes paraules acomiadava fa un any a la meva àvia...

Amb la cursa i concert solidaris, amb tantes altres iniciatives solidàries tornaran a rebrotar les oliveres cremades, tornarà a rebrotar l'Alt Empordà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada