dilluns, 5 de gener del 2015

Feliç 2015?


La felicitat, com la riquesa, està mal repartida!

Entre Nadal i Cap d'Any ens la repartim a cabassos amb missatges, a vegades, tan ben intencionats com buits i la resta de l'any ens sembla viure de renda fins que un dia, inesperadament i sense avisar, se'ns acaba el crèdit de felicitat acumulat al llarg d'aquests dies!

Com anys enrere amb les postals, hi ha qui es preocupa i s'ocupa d'escriure divertits, alguns molt encertats, missatges de bonhomia i felicitat per compartir aquests dies de Nadal, missatges que esdevenen virals a les xarxes socials i a WhatsApp; però a mi els que m'agraden més són els "fets a mà", els escrits personalment per qui els envia, per simples o senzills que puguin ser...

La felicitat aquests dies, com tantes altres coses al llarg de l'any, també es copia i s'enganxa!

Per Nadal i sobretot per Cap d'Any ens desitgem felicitat perquè sabem que la tristesa i les penes ja arribaran soles i, la majoria de vegades, sense avisar. Com cantaven anys enrere Els Esquirols, i jo al Cau, també aquest 2015 "vindran dies d'angoixa, vindran dies d'il·lusió..."

Aquest 2015 jo, com tu, tindré dies bons, dies dolents, dies fantàstics i dies per oblidar! No podré evitar males notícies, desencisos... per moments la tristesa s'apoderarà de mi, també de tu, quan així hagi de ser, inevitablement; serà llavors quan haurem d'estirar de la felicitat rebuda aquests dies, serà llavors quan haurem de recuperar els missatges i postals de Nadal i Cap d'Any i aixecar el telèfon, cercar aquells que ens han desitjat felicitat i demanar-los, llavors sí, que ens la donin en forma de consol, consell, escolta...

Feliç 2015? Sí, i tant, doncs al capdavall l'objectiu, al final de cada any, és que els somriures guanyin a les llàgrimes, sempre que aquestes no siguin de felicitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada