dijous, 1 de gener del 2015

2015: llegir, córrer, escriure...


Avui, primer de gener, és dia de propòsits, de grans propòsits! És un dia que cal aprofitar, doncs sembla que els propòsits van barats...

Amb el canvi d'any, de calendari, sembla que vulguem començar de zero, recomençar, tornar a posar el comptador a zero, fer un "reset" després de perdonar-nos els propòsits no realitzats l'any passat; embriagats de bones intencions, les millors, ens proposem de nou una fita que, en el fons, sabem que difícilment realitzarem.

Jo fa anys que procuro no proposar-me quasi res que no pugui assolir; llegir, córrer i escriure podrien ser els meus propòsits d'aquest any, però en realitat no ho són, doncs són coses que he fet habitualment al 2014 i que, si res ho impedeix, seguiré fent al 2015.

Llegir, córrer i escriure són tres passions que gaudeixo al meu ritme, al meu gust, sense cercar més que el plaer de fer-ho, com escoltar música, deixar-me caure pel cinema o anar en algun concert...

Al seu dia, però, i no precisament per Cap d'Any ni el mateix any, un dia em vaig proposar escriure, córrer i llegir de manera més regular i el propòsit va esdevenir esforç, i l'esforç va aportar plaer, i el plaer va cercar temps i amb el temps es va fer l'hàbit!

Així ha estat i així serà fins que un dia no hi haurà plaer, ni temps ni valdrà la pena l'esforç! Però confio que en cap d'aquestes tres coses, llegir, córrer i escriure, res d'això passi al 2015!

Llegir, córrer i escriure no són tres propòsits pel 2015, però sí que desitjo que el 2015 em permeti seguir gaudint d'aquests tres plaers, gaudint-ne a la meva manera, doncs en el fons, com possiblement tu si també llegeixes, corres i escrius, ho faig sobretot per mi mateix!

Avui comença el 2015, un any més per llegir, un any més per córrer, un any més per escriure!

Feliç 2015 i molta sort en els vostres propòsits i desitjos pel 2015!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada