dissabte, 17 de gener del 2015

#MinutsMusicals de versions amb "Take on Me"


Què donarien molts grups per tenir èxit, ni que sigui, amb una cançó? A vegades una gran cançó pot ser, alhora, la sort i la dissort d'un grup musical.

"Take on Me" no és només la cançó que va llançar musicalment i comercialment el grup noruec a-ha, també és la cançó que va eclipsar la resta de la seva discografia i carrera musical. Per sort o per desgràcia a-ha festeja, amb "Take on Me", amb la catalogació de grup "one hit wonder" (meravella d'un sol èxit).

Sense aquesta cançó el grup potser no hauria assaborit l'èxit mundial, però cap altra seva cançó ha pogut apropar-se a l'èxit de "Take on Me".

Si una flor no fa estiu, però, "Take on Me" fa meravellosa la primavera d'a-ha! La cançó enganxa des de la primera nota i el videoclip és una delícia i, al seu moment, a mitjans dels anys vuitanta del segle passat, va ser tota una novetat!

També és una delícia la versió (i el videoclip) que en fa Anni B Sweet, cantada amb absoluta delicadesa! Aquesta cantant malaguenya, que va néixer tot just dos anys després de la publicació de "Take on Me", se la fa seva de dalt a baix guitarra en mà sense trair-la!

Us deixo per a que gaudiu no només de les dues cançons, també dels dos videoclips!






També pots escoltar aquestes versions en aquesta llista de reproducció de Spotify!



I la setmana vinent,"Hard To Handle"d'Otis Redding amb una energètica versió d'un grup que recentment s'ha separat, 25 anys després de saltar a la fama precisament amb la seva versió d'aquest tema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada