dimecres, 7 d’agost del 2013

Homenatge a Xevi Gómez

Xevi Gómez, a la muntanya. Imatge d'arxiu de l'expedició al Hidden Peak
Una breu nota al bloc del Grup de Muntanya Sarrià (GMS) fa dies que ho anuncia:
"Dimecres 7 d'agost de 2013, a les 8 de la tarda, al pati de l'ESCOLA TAIALÀ, tindrà lloc un homenatge a en XEVI GÒMEZ GUTIÉRREZ. Tothom serà benvingut."

Dimarts de la setmana passada, dia 30 de juliol de 2013, el Ple de l'Ajuntament de Sarrià de Ter va aprovar una declaració de suport a la família d'en Xevi Gómez i al Grup de Muntanya Sarrià, una declaració molt emotiva, però en un context molt institucional.

El d'avui al vespre, però, serà un homenatge més personal, on prendran la paraula no només companys del Grup de Muntanya Sarrià i companys seus, sinó també veïns de Taialà, el seu barri, i familiars.

S'ha escrit molt sobre Xevi Gómez, fins i tot jo he gosat fer-ho, després de la seva tràgica desaparició.. De tot el què s'ha escrit, però, jo em quedo amb dos textos: un és la carta del president del GMS, Josep Turbau: En Xevi Gómez, sempre amb nosaltres. L'altre text és que que figura al bloc de l'expedició al G1 (Hidden Peak) on, en un dels seus primers apunts, presenten els "Guerrers" que en prendran part.

Sobre en Xevi Gómez diuen:

"Socio del GMS, y promotor de la aventura.
Xevi, un tio muy positivo y feliz nos va a levantar los animos en los momentos mas duros de la expedición!!!
Cuenta con experiencia en expediciones a montañas de mas de 8000 metros y con mucha experiencia en el mundo de la montaña.
Sin duda un valor a cotizar en la expe!!!!"

Que sigui el seu record, el record d'un noi positiu i feliç, el millor consol pels qui pateixen més directament el dol per la seva pèrdua.

Avui al vespre jo també seré a Taialà acompanyant-los. Ens hi acompanyes?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada