dissabte, 31 de desembre del 2011

L'home dels nassos... que no ens els toqui!

Vés que no us creueu, avui, amb l'home dels nassos... Sí, aquell que té tants nassos com dies té l'any!

Molt em temo, però, que l'home dels nassos ja no produeix, en la mainada d'avui, la barreja de curiositat i respecte que ens feia anys enrere, ja no només als de la meva generació, també a la dels nostres pares i mares!

Hom té la sensació que l'home dels nassos està "demodé", en franca davallada de popularitat... no per manca d'innocència dels nostres infants, que al llarg dels darrers anys han abraçat el Pare Noel com un element més del Nadal, com el Halloween a la tardor... Simplement la percepció és que en general l'home dels nassos no ha sobreviscut en aquesta nostra societat post moderna.

Caldria que l'home dels nassos es reinventés, s'actualitzés i recuperés la seva vigorositat com a personatge fantàstic...

En qualsevol cas vigileu, grans i petits, no sigui que topeu, avui, amb l'home dels nassos!... Hi ha qui diu que l'ha vist ben a prop d'on sou vosaltres!

Fins i tot hi ha qui s'atreviria a dir que l'home dels nassos viu a la Moncloa... per allò de quins nassos! De ser així digueu-li, si us el trobeu, que aquest 2012 no ens els toqui!

Bona revetlla de Cap d'Any i millor 2012!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada