dilluns, 29 d’octubre del 2012

5 etiquetes per seguir les #FiresGirona a Twitter

Got de les barraques de les Fires de Girona. Foto: Roger Casero

El passat divendres 26 d'octubre, coincidint amb el primer dia de les Fires de Girona, vaig publicar un apunt al bloc "Sarrià de Ter en xarxa" sobre les principals etiquetes per piular sobre les Fires de Girona
Són aquestes
  • #firesgirona: és de tots el principal i imprescindible! Si voleu piular sobre les Fires de Girona aquesta és la millor etiqueta, també la més popular, per fer-ho! A més si via Twitter, Instagram o alguna altra aplicació publiqueu fotos a Twitter fent servir aquesta etiqueta participareu al 3r concurs de fotos via Twitter.
  • #barraquesgirona: les Barraques de La Copa són sens dubte un dels punts neuràlgics de les Fires de Girona, sobretot a la nit. La millor manera de viure i compartir tot el què s’hi cou és a través d’aquesta etiqueta, ja molt consolidada i amb molta activitat!
  • #firademostres: la Fira de Mostres, el “Certàmen” és el centre de l’activitat empresarial i, des de fa uns anys, també emprenedora, de les Fires de Girona. Per estar al dia de les múltiples i diverses activitats que s’hi organitzen empreses, emprenedors i assistents fan servir aquesta etiqueta per fer bullir a la xarxa tot el què s’hi cou!
  • #firesambcor: aquest és un hashtag nou, de moment sense massa repercussió, però que confio que al llarg de les Fires de Girona vagi creixent. Fires amb Cor“ és una campanya de Càritas Girona que, a través de diverses accions, vol aportar un polsim de solidaritat a les Fires de Sant Narcís.
  • #premiscasero: un dels actes de les Fires de Girona és l’entrega del Premi de Novel·la Curta Just M. Casero, organitzat per la Llibreria 22, que s’acompanya de la proposta de poesia. El hashtag dels premis té un ús minoritari, però és també una bona manera d’estar al corrent, espacialment el dia de l’entrega del premi, d’un dels principals actes literaris de les Fires de Girona.
Altres etiquetes que aquests dies també es comparteixen vinculades a les Fires de Girona són #Girona , #SantNarcis  o, especialment l’1 de novembre, un dels dies forts de les Fires de Girona, #TotsSants.
Bones Fires i feliç diada de Sant Narcís!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada