dimarts, 30 d’octubre del 2012

Enllestint el #Guanyarem de #TiàSalellas!

Guillem Terribas amb l'equip del documental "Guanyarem"!. Foto: Roger Casero
Heu finançat alguna vegada un projecte finançat a a través del micromecenatge?

Jo sí, més d'una, dues i fins i tot tres vegades! I us ho recomano! És impressionant el què moltes persones amb una petita aportació poden aconseguir!

El primer projecte que vaig ajudar a finançar és el documental "Guanyarem", impulsat per Lluc Salellas sobre la figura del seu pare, Tià Salellas, a través de Verkami.

El documental, que es presentarà al maig de 2013, ja està en una fase molt avançada! Jo mateix ho vaig poder comprovar a finals de juliol quan per casualitat vaig ensopegar amb l'equip de rodatge a la Llibreria 22 a punt d'entrevistar el llibretes Guillem Terribas.

No fa massa vaig rebre un mail dels responsables del projecte en què m'informaven,. a mi i a la resta de "micro mecenes", que "Guanyarem Tià" està en fase de muntatge... Instintivament vaig pensar: quina llàstima no tenir-lo abans, no tenir-lo ara, en aquest context pre-electoral, en aquest moment de canvi, de profunda crisi, de gran patiment dels que sempre han patit, també de la classe mitjana, en aquest moment també tan esperançador per un horitzó, encara incert, però que s'albira diferent...

La independència, si la volem, si la tenim, sobretot ha de servir per a millorar en justícia social, en igualtat d'oportunitats... No entenc un nou horitzó nacional, de país, sense un nou horitzó social...

Guanyarem Tià, tard o d'hora guanyarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada