divendres, 26 d’octubre del 2012

Moltes gràcies Loli!

Moltes gràcies Loli!

Gràcies per tots els anys que has dedicat a l'AMPA de l'Escola Montserrat de Sarrià de Ter, des de la presidència, treballant per oferir-nos, als infants i a les famílies, un bon servei de menjador, acollida matinal i d'activitats extraescolars.

Durant aquests anys has liderat l'AMPA prioritzant sempre l'interès dels infants i de les famílies.

Has liderat l'AMPA amb exigència, essent tu sempre la primera a qui exigies, però sobretot amb molta mà estesa i bona entesa amb l'equip directiu i docent de l'escola i amb l'ajuntament.

Són moltes les batalles en les que has participat, la darrera, la del transport escolar, sempre amb més accions que gestos, amb modèstia i humilitat, també amb fermesa i gran convicció.

Són molts els anys que acumules treballant des de les "AMPES", primer a la de l'Escola Bressol Confetti, després, i fins ahir, a la de l'AMPA de l'Escola Montserrat; et mereixes un descans, reposar una estona... però qui sap, potser d'aquí uns mesos aquest cuquet inquiet que tens t'empentarà a implicar-te a l'AMPA de l'IES Narcís Xifra...

Però deixem el demà, que com sempre arribarà un altre dia!

Ahir Loli vas deixar la presidència de l'AMPA de l'Escola Montserrat de Sarrià de Ter. Ningú pot negar que no t'hi hagis deixat la pell, fins i tot un trosset de salut... Saps que res ha estat en va, que tot l'esforç ha valgut la pena: l'AMPA de l'Escola Montserrat és un actiu molt important, no només de la comunitat educativa, també del nostre poble!

Com a pare de l'escola, com a regidor de l'ajuntament, també com a amic només puc dir-te, avui Loli que ja no ets presidenta, moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada