dilluns, 16 de juliol del 2012

Una #app per #Càritas!

Imatge del concurs "Una app per Càritas!"
La innovació tecnològica segueix fent passes, bones i fermes, positives, en el món social, en una suma (innovació + tercer sector) que aporta molt més que valor tecnològic, aporta també valor social.

Una de les iniciatives que aquests dies suma el valor tecnològic amb el social és el concurs "Una app per Càritas!" que Càritas i BDigital han organitzat per al desenvolupament d'una aplicació per a dispositius mòbils que permeti fer donacions a l'entitat.

El concurs, obert a desenvolupadors, programadors i dissenyadors d’apps, té una dotació de 2.500 € per al projecte guanyador, per tal d'adaptar l'aplicació als requeriments de Càritas. Les propostes es poden presentar fins el 31 d'agost de 2012.

Si sou desenvolupadors d'apps podeu presentar la vostra proposta, si sou empresa també podeu col·laborar-hi fent microdonacions i si, com jo, sou simplement usuaris de dispositius mòbils, podeu difondre aquesta bona iniciativa i esperar que l'aplicació estigui feta, acabada i disponible al vostre dispositiu mòbil!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada