dimarts, 31 de juliol del 2012

Alan Parsons a Carcassonne

Alan Parsons i la seva banda recentment a Carcassonne. Foto: Roger Casero
Alan Parsons i la seva banda recentment a Carcassonne. Foto: Roger Casero
Ni als Jardins de Cap Roig, ni a la Porta Ferrada, ni al Castell de Peralada... Avui fa tot just una setmana, el passat dimarts 24 de juliol de 2012, vam fer via, passant per l'Empordà cremat, al Festival de Carcassonne per veure i escoltar en directe un dels músics amb majúscules dels darrers quaranta anys: Alan Parsons!

Dins la ciutat emmurallada, al Théâtre Jean Deschamps, Alan Parsons i la seva banda, més que solvent, excel·lent musicalment, tot i que amb algunes llacunes vocals, van fer les delícies del nombrós públic repassant els èxits, durant prop de dues hores, d'Alan Parsons Project.

Per mi, que ni sóc massa mitòman, ni he anat a gaires grans concerts, tot i que sí que vist i escoltat en directe els Rolling Stones, The Ramones, Bob Dylan, els Dire Straits, Pink Floyd, Van Morrison o Bruce Springsteen, va ser un plaer escoltar les cançons que tantes vegades he escoltat en vibnil, cinta de cassete o, darrerament, digitalment, en viu i en directe cançons d'Alan Parsons Project... això sí, sense Eric Woolfson...

Sí, ja sé que això no és fer País, que amb la de propostes musicals que hi ha aquest estiu a Catalunya, amb la de propostes que tinc tan a prop de casa, això d'anar-se'n a gastar a França no és massa patriòtic!

Però després de gaudir del concert, després de gaudir, en una mena de carpes d'estiu que hi havia dins el recinte del concert, d'un got de vi de fruites, totalment gratuït, després d'haver pagat 35 € per l'entrada, preu  econòmic (el car era 45 €!) que ens va permetre gastar un xic més i passar la nit allà, pensava: quan valdria l'entrada a aquest mateix concert si es fes, per exemple, als Jardins de Cap Roig?

Per cert, sobre el concert dues coses que em van sorprendre: en cap moment es va comunicar la prohibició de fer fotografies ni enregistrar el concert i, acabat el concert, quan els muntadors van començar a desmuntar, anaven amb casc... riscos laborals, suposo...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada