divendres, 13 de juliol del 2012

Comença el període de votació als #premisblocs12 de @STIC


Ahir, dijous 12 de juliol de 2012, es va iniciar el període de votacions dels Premis Blocs Catalunya 2012 que organitza i convoca, ja per 5a edició l'Associació Stic.cat

Per a votar els vostres blocs preferits us heu de registrar, tal com s'indica en les bases al web dels premis per accedir al vostre panell de votació; allà hi trobareu els blocs organitzats en les 15 categories que es convoquen els premis i en podreu votar un, només 1 per cada categoria.

Si l'any passat ja us vàreu registrar heu de fer servir les vostres dades (mail i contrassenya) per accedir al panell de votacions.

Aquestes són les 15 categories, en les que hi trobareu tan blocs personals com professionals.

 1. Associacions, entitats i organitzacions sense afany de lucre 
 2. Corporatiu
 3. Comunicació i nous mitjans 
 4. Cuina, gastronomia i enologia 
 5. Cultura i tendències 
 6. Literatura 
 7. Educació 
 8. Esports 
 9. Història, tradicions i patrimoni 
 10. Política, economia i societat 
 11. Miscel·lània i Personals 
 12. Sostenibilitat i medi ambient 
 13. TIC 
 14. Turisme i viatges 
 15. Universitats, recerca i ciència 
Els vots obtinguts per cada bloc determinaran els finalistes per cada categoria; serà llavors un jurat qui valoraran els blocs finalistes per escollir-ne els premiats. 

El
període de votació finalitzarà el proper 10 de setembre de 2012 i el lliurament dels Premis Blocs Catalunya 2012 es farà el divendres 5 d'octubre a Reus.


Us animo a participar en la votació, a fer el tafaner pels blocs que hi participen, plurals, diversos, però tots ells escrits en català i a votar aquells que més us agradin!

Com és tradicional, com he fet cada any, jo també participo, amb aquest bloc, als premis Blocs 2012; podreu trobar el "Petites gotes fredes tremolant" dins la categoria "Miscel·lània i Personals".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada