dimarts, 16 de novembre del 2010

@perehosta i @crumusant, primer i segon premi del concurs #FiresGirona. Un tal @RogerCasero, tercer!

"En Gerió", de Pere Hosta (@perehosta), primer premi del concurs #FiresGirona

Aquest  dimarts l'organització del 1er Concurs de Fotos per Twitter de les Fires de Girona ha fet públic el nom dels guanyadors del concurs: el primer premi ha estat per una fotografia d'en Gerió d'en Pere Hosta, el segon premi per una fotografia del correfoc d'en Pau Estanyol i el tercer premi ha estat, vés per on, per una de les fotografies que jo vaig enviar al concurs, una de les fulles de la Devesa...

Moltes felicitats Pere i Pau per les vostres fotografies i premis!



El Correfoc”, de Pau Estanyol (@crumusant), segon premi del concurs #FiresGirona

Aquest és el comunicat de l'organització del concurs anunciant el veredicte del jurat:

Pere Hosta, Pau Estanyol i Roger Casero guanyen el primer concurs de fotos a twitter Fires de Girona
A través de l'etiqueta #FiresGirona els usuaris han penjat prop de 300 fotos durant onze dies

Pere Hosta, Pau Estanyol i Roger Casero són els tres guanyadors del primer concurs de fotografia de les Fires de Sant Narcís de Girona a través de la xarxa social Twitter. La primera edició ha estat un èxit segons els seus impulsors, la consultora Anna Codina i el periodista Eduard Batlle, ja que s'han rebut prop de 300 imatges del usuaris a Twitter amb l’etiqueta o “hashtag” #FiresGirona. La creació del web www.firesgirona.com també ha servit per dimensionar el concurs a la xarxa.

Segons les votacions dels cinc membres del jurat, el guanyador és Pere Hosta, amb la imatge “En Gerió”. El segon classificat és Pau Estanyol, amb la fotografia “El Correfoc”. I el tercer és Roger Casero, amb la instantània “Fulles de la Davesa”. Els premis consten d'una nit per a dues persones a l'Hotel Nord1901, un àpat per dues persones al Restaurant Mimolet i una càmera fotogràfica que entregarà l’empresa Infoself.

El concurs ha nascut amb la idea de promoure la participació 2.0 dels visitants de les fires, a través de les fotografies que enviaven amb els seus respectius mòbils o càmeres. Durant els onze dies d'aquesta edició, el concursants van anar enviant fotografies que es van anar relatant els onze dies de les fires de Girona.

El jurat de la primera edició està format per Toni Iglésies, impulsor de Sies.tv, Miquel Pellicer, cap de l’edició digital de Mundo Deportivo, Quim Curbet, fundador de CCG Edicions, Jordi López Ramot, creador del portal Wikiloc, i Ricard Planas, director de Bonart.



Fulles de la Devesa”, de Roger Casero (@rogercasero), tercer premi del concurs #FiresGirona

El divendres 19 de novembre a les 7 de la tarda es farà l'acte d'entrega dels premis del concurs a l’Hotel Nord 1901 de Girona.

I per acabar un doble agraïment als impulsors de la iniciativa @FiresGirona i del concurs #FiresGironaEduard Batlle (@rispau) i Anna Codina (@ultrasonica) moltes gràcies i enhorabona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada