dijous, 20 de maig del 2010

Entrevista del grup municipal del PSC a Ràdio Sarrià

D'esquerra a dreta, la Iolanda, l'Assumpció, la Neus (Ràdio Sarrià) i la Loli a Ràdio Sarrià. Foto: Twitxr Roger Casero

El dijous 13 de maig vaig acompanyar a les meves companyes de grup municipal, l'Assumpció, la Iolanda i la Loli, a l'entrevista que els hi van fer a Ràdio Sarrià... bé, de fet jo m'hi vaig acabar sumant, també...

Podeu escoltar íntegrament l'entrevista a través del web de Ràdio Sarrià, però si no teniu prou temps (dura una horeta) us cito alguns dels temes que vam tractar:


En fi, un repàs de l'actualitat i activitat política d'aquest mandat on es posa de manifest la feina que des del PSC hem fet, en benefici del poble, des de l'oposició.
De fet al llarg d'aquests quasi tres anys hem fet més proposta que crítica i, sobretot, hem procurat defensar, per sobre de tot, els interessos generals de Sarrià de Ter essent fidels amb el nostre programa electoral i em compromís amb els nostres electors...

Al final de l'entrevista ens van preguntar si repetiriem.la meva resposta, tan políticament corecte com certa, va ser que ara, en aquests moments, encara no s'ha obert el procés per escollir cap de llista i candidatura, però com va expressar l'Assumpció, "algú en dubte!". Temps al temps i, com va dir "aquell", ara no toca!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada