divendres, 21 de maig del 2010

Sant Jordi al mes de maig amb l'amic Àngel


L'amic Àngel, hortalà i marxant, em signava dies enrere en ple mercat de Sarrià de Ter, el número 15 dels relats de ficció de la Lluna en un Cove, llibre de relats el primer dels quals l'amic Àngel n'és l'autor.

Precisament aquest és el llibre que la Sira em va regalar per Sant Jordi, però, malgrat amb l'amic Àngel ens vam trobar a la Rambla de Girona la diada de Sant Jordi, ni jo portava el llibre ni ell era a cap parada...

Han anat passant els dies i finalment vaig trobar l'ocasió de trobar l'amic Àngel en una parada, encara que no de llibres ni a la Rambla de Girona, sinó d'hortalisses i al mercat setmanal de Sarrià de Ter: el què us deia, hortalà i marxant!

Ara sí que, amb el llibre dedicat, podré llegir-me'l!

------------------------------------

pd1: amb l'amic Àngel compartim, entre d'altres, consell de redacció de la revista Parlem de Sarrià; ell hi escriu sobretot de llibres, i el molt pillo coneix com ningú el Director del "The Sarrià News", en Sam Enfot...

pd2: per cert, quins ous, quins pebrots aquest amic Àngel!. Quin goig de parada que té!

1 comentari:

  1. Una afoto molt reeixida, sí senyor! Per cert, els ous, com no em canso de repetir a les senyores, són de gallina. Els pebrots no. Són meus.

    ResponElimina