dimarts, 9 de març del 2010

El pressupost 2010: els errors del govern, la rigorositat del PSC

Podeu llegir a continuació el contingut d'aquesta presentació:

Arguments i documents sobre els errors detectats pel PSC de Sarrià de Ter al pressupost 2010 de l'ajuntament de Sarrià de Ter.

EL PRESSUPOST 2010: UNA SUMA D'ERRORS DEL GOVERN MUNICIPAL DE SARRIÀ DE TER:

1.- El govern municipal (ERC+CiU) no ens dóna abans del Ple ni el pressupost de despeses detallat, ni les bases d'execució del pressupost ni la plantilla de personal, tots tres documents bàsics de l'expedient del pressupost 2010. Rebem aquesta documentació després de l'aprovació inicial del pressupost 2010 al Ple.

2.- Al 2008 va passar, si fa o no fa, el mateix: el govern no ens va facilitar el pressupost detallat fins just el dia abans del Ple. Al 2009 el govern no va presentar ni aprovar cap pressupost i es va funcionar amb el prorrogat del 2008.

3.- Una vegada rebem la documentació del pressupost 2010 observem que conté greus errors de càlcul i que hi manca la partida corresponent al Centre Cívic la Cooperativa.

EL PRESSUPOST 2010: LA RESPONSABILITAT, RIGOROSITAT I SERIETAT DEL PSC DE SARRIÀ DE TER:

1.- El PSC de Sarrià de Ter fem públic que el pressupost 2010 conté greus errors i mancances. La nostra responsabilitat és vetllar perquè les coses es facin bé al nostre ajuntament.

2.- El PSC de Sarrià de Ter fem saber al govern municipal els errors que conté la documentació del pressupost 2010. Presentem una instància on detallem els errors detectats i els hi demanem que els esmenin.

3.- Davant les poc concises explicacions donades pel govern municipal el PSC de Sarrià de Ter volem mostrar que els errors existien: no volem ser còmplices de la feina mal feta, barroera, del govern municipal.












EN CONCLUSIÓ:

El govern municipal (ERC+CiU) ens ha acusat de voler-los desgastar fent públics els greus errors (perdó, desajustaments!) del pressupost 2010 aprovat inicialment.

Els errors que han comès els hem fet públics i els hi hem fet saber presentant una instància. Què esperaven que féssim... callar i aplaudir-los la feina mal feta?

On ells hi veuen voluntat de desgastar-los nosaltres hi veiem, en l'actuació i actitud que hem tingut el PSC de Sarrià de Ter, responsabilitat, serietat i rigorositat.

Que al pressupost 2010 aprovat inicialment hi haguessin aquests greus desajustaments de càcluls i no hi figurés la partida d'un equipament és molt greu però no és el pitjor...

El pitjor és que cap dels 7 regidors de l'equip de govern, inclosos en regidor d'hisenda (CiU) i l'alcalde (ERC), detectessin abans d'aprovar el pressupost inicialment al Ple aquests errors.

Realment l'ha elaborat el govern el pressupost 2010? Qui porta les regnes de l'ajuntament? En mans de quin govern estem a Sarrià de Ter, si ni tan sols controla el seu propi pressupost i comet errors com oblidar-se de la partida d'un equipament?!

---------------------------------------

pd1: la presentació Pressupost 2010 - Els errors del govern, la rigorositat del PSC també al meu Srcidb.

pd2: també et poden interessar els apunts d'aquest bloc El govern ens escatima el pressupost 2010 del dimecres 27 de gener de 2010 i La feina mal feta no té fronteres: el pressupost 2010 del divendres 26 de febrer de 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada