dilluns, 17 de maig del 2010

www.rogercasero.cat

 Captura de pantalla del nou  bloc publicada al Twitxr

Finalment m'he decidit!
Ja tinc el meu propi domini: www.rogercasero.cat

Aprofitant aquest canvi, que no és superficial, he fet un restyling al bloc, que manté
. la mateixa filosofia: cada dia, o quasi, una entrada sobre coses que faig, coses que veig, coses que penso
. el mateix nom: Petites gotes fredes tremolant, però afegint a la capçalera el meu nom complert (Roger Casero Gumbau; també el segon congom, bé s'ho mereix la meva mare!) i la meva localització, Sarrià de Ter.
. la mateixa imatge: el ventre de la Sira amb petites gotes fredes tremolant! És un trosset de Sira al meu bloc, situat a la portada, per veure-la cada dia...

Veureu que la plantilla i la paleta de colors és diferent; l'objectiu és tendir a la simplicitat, defugint del barroquisme excessiu en què darrerament havia caigut el meu bloc: massa informació i desordenada, sobretot a la barra lateral, acaba fent nosa i soroll...

No ha estat un canvi radical; segueixo a blogger i l'estructura no és massa diferent... Els canvis s'han d'anar fent mica en mica...

El canvi més important és el domini propi. www.rogercasero.cat Aquesta era una opció que, en el meu cas, no plantejava dubtes: .cat

Confio que us agradi i, tan si és així com si no, estic obert a opinions, crítiques i suggeriments!

2 comentaris:

 1. ep, Roger, m'agrada com has pintat la casa. M'has d'explicar què he de fer per treure'm el .cat i com ho has fet.
  Cuidat

  ResponElimina
 2. Hola Quim, per fer el .cat bàsicament m'he posat en mans d'un informàtic! Al web http://www.punt.cat hi trobaràs informació i com fer-ho. D'entrada cal tenir present que per tenir un domini propi cal pagar; l'opció més econòmica és un .com (menys de 7 € any) però si vols un .cat sol costar entre 25 i 35 €, iva inclòs en alguns casos. Per registrar (http://www.punt.cat/com_registrar.html) el teu donmini has de fer-ho a través d'un registrados (empreses que s'hi dediquen (http://www.punt.cat/registrar.html) fer-hi el tafaner i escollir la que més t'agradi o et dóni confiança o t'ofereixi un millor preu. Si coneixes algun informàtic que et pot ajudar i aconsellar millor doncs hi ha parts del procés on, malgrat les instruccions són clares, jo, que no tinc coneixements informàtics (programació) em perdo... Fet el registre del domini el què després vaig fer és redirigir el bloc a aquest domini, opció que et dóna el propi blogger.

  Una altra opció que hi ha, i que jo ara no he fet, és, a part de registrar el propi domini, allotjar el bloc o pàgina web en un lloc propi, i aixó també val calés... Jo ara no m'ho plantejo per les meves necessitats, poerò qui sap si més endavant...

  De moment el meu bloc segueix allotjat a Blogger... Aprofitant el canvi de nom l'hi vaig rentar la cara, cansat ja del format que tenia des de l'inici (octubre 2007).

  En fi, el meu consell és que si pots estirar d'algun amic/familiar informàtic millor, tot i que si tens mínims coneixements de programació (codi html) te'n sortiràs perfectament.

  Bé, t'he respost però no sé si t'he resolt massa...

  Moltes gràcies.
  Roger

  ResponElimina