dilluns, 17 de maig de 2010

www.rogercasero.cat

 Captura de pantalla del nou  bloc publicada al Twitxr

Finalment m'he decidit!
Ja tinc el meu propi domini: www.rogercasero.cat

Aprofitant aquest canvi, que no és superficial, he fet un restyling al bloc, que manté
. la mateixa filosofia: cada dia, o quasi, una entrada sobre coses que faig, coses que veig, coses que penso
. el mateix nom: Petites gotes fredes tremolant, però afegint a la capçalera el meu nom complert (Roger Casero Gumbau; també el segon congom, bé s'ho mereix la meva mare!) i la meva localització, Sarrià de Ter.
. la mateixa imatge: el ventre de la Sira amb petites gotes fredes tremolant! És un trosset de Sira al meu bloc, situat a la portada, per veure-la cada dia...

Veureu que la plantilla i la paleta de colors és diferent; l'objectiu és tendir a la simplicitat, defugint del barroquisme excessiu en què darrerament havia caigut el meu bloc: massa informació i desordenada, sobretot a la barra lateral, acaba fent nosa i soroll...

No ha estat un canvi radical; segueixo a blogger i l'estructura no és massa diferent... Els canvis s'han d'anar fent mica en mica...

El canvi més important és el domini propi. www.rogercasero.cat Aquesta era una opció que, en el meu cas, no plantejava dubtes: .cat

Confio que us agradi i, tan si és així com si no, estic obert a opinions, crítiques i suggeriments!