dimecres, 12 de maig del 2010

Força Magda, estem al teu costat ara i sempre

Foto: PSC

El de l'apunt és el títol manllevat d'un grup al Facebook que es va crear ahir dimarts 11 de maig arran de la lamentable agressió que va rebre ahir al matí l'alcaldessa de Roses Magda Casamitjana.

Aquesta és la declaració que la Federació del PSC de les Comarques Gironines va fer en suport a la Magda i que jo, naturalment, subscric plenament.

La federació del PSC de les Comarques Gironines vol expressar el màxim suport a la seva companya de partit i alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, arran de l’agressió de la que ha estat víctima aquest matí.
Els socialistes creiem que res pot justificar un acte de pressió violenta dirigit a un representant públic escollit democràticament pels ciutadans. Per aquest motiu, lamentem públicament els fets ocorreguts i volem expressar el nostre desig que accions indesitjables com aquesta no es repeteixin en contra de cap càrrec públic de qualsevol formació política.
Incidents com aquest no fan més que obstaculitzar el desenvolupament normal de la feina d’alcaldes, regidors i representants de les nostres institucions democràtiques. Per tot això, manifestem el nostre rebuig cap a un acte injust i abusiu i fem arribar tot els ànims i recolzament possibles cap a l’alcaldessa de Roses, així com als regidors i a les persones presents al lloc dels fets que, en un acte de valentia, han evitat que ara haguem de lamentar pitjors conseqüències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada