dimecres, 19 de maig del 2010

Les mateixes estrelles, de Núria Martí, a la 22 el 21 a les 20


Em satisfà molt que la Núria, la Núria Martí Constans, publiqui una nova novel·la, Les mateixes estrelles, que es presentarà aquest proper divendres 21 de maig a les 20h a la Llibreria 22, o com ella ha publicat, a les 20 h del dia 21 a la 22. No m'atreveixo a dir que és la seva última novel·la, perquè amb la Núria, prolífica escriptora, fa de mal dir, però en qualsevol cas és la darrera que ha sortit publicada...

Entre d'altres premis la Núria va ser finalista l'any 2007 del Premi Just M. Casero  amb la novel·la Hores prohibides, tota una delícia, i va guanyar el Premi Sant Jordi de Sarrià de Ter 2008 de narrativa, obra que ha estat publicada al llibre col·lectiu Al peu de la lletra, que recull algunes de les obres de narrativa premiades al llarg dels 30 anys dels Premis literaris Sant Jordi de Sarrià de Ter.

Les mateixes estrelles, precisament, ha estat l'obra guanyadora del 1r Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil de CCOO. La novel·la es publica dins la col·lecció Llegim de Publicacions de l'Abadia de Montserrat.

Enhorabona Núria! Si tot va bé ens trobem a la 22 el dia 21 a les 20h!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada