dijous, 18 de març del 2010

Vota Protégete, de Gerard Puigmal, al concurs Fototalentos'10

Protégete és la fotografia de Gerard Puigmal (i Flickr -Badhill-) va presentar al conscurs Fototalentos 2010, organitzat per la Fundació Banco Santander amb la col·laboració d'Universia.

Després de superar una primera fase Protégete de Gerard Puigmal és una de les 96 fotografies seleccionades que participen en una nova ronda de votació popular que s'ha iniciat aquest dilluns 15 de març i s'allargarà fins el proper 13 de maig de 2010. Fruit d'aquestes votacions s'escolliran les 24 imatges finalistes entre les quals, finalment, sortiran les obres guanyadora i els tres accèssits (bases).
La notificació de l'obra guanyadora i dels accèssit es farà entre l'1 i el 4 de juny de 2010 i l'entrega de premis es farà entre els dies 15 i 18 de juny de 2010, a la Ciudad Financiera de Boadilla del Monte (Madrid).

Protégete de Gerard Puigmal forma part de la temàtica Denuncia del concurs Fototalentos; les altres temàtiques són Cultura, Gentes y Paisajes. Precisament desde el passat 10 de març fins el dia 25 de març s'ha instal·lat a la UdG la primera exposició de Fototalentos de la temàtica de Denuncia.

La fotografia de Gerard Puigmal és una imatge d'una maqueta de la ciutat de Split (Croàcia) amb la cobertura d'un dels edificis amb un preservatiu de color florescent.

Jo ja he votat Protégete... et proposo que ho facis tu també.

--------------------------------------

pd: també et pot interessar l'apunt d'aquest bloc BadHill és... Gerard Puigmal, del diumenge 2 d'agost de 2009.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada