dilluns, 29 de març del 2010

La Ciutat de les Finestres, nou llibre de Pau Planas, es presenta a la 22


Aquest dilluns dia 29 de març Pau Planas (bloc: No-RES) presenta a la Llibreria 22 (20h) el seu segon llibre, La Ciutat de les Finestres, publicat per Accent. A part del propi autor, en Pau Planas, a la presentació del llibre també hi intervindrà Ricard Biel (finalista del Premi Just M. Casero 2006 amb "Llit d'Espines" i guanyador 2009 amb "Potser perquè érem nens")

Sobre la seva segona novel·la Pau Planas ha escrit al seu bloc (apunt La Ciutat de les Finestres):

"La Ciutat de les Finestres no va de gaire res que pugui definir de manera concreta: les conclusions a les que arriba no són precisament clares. No carrega les piles, no entendreix, no ensenya cap lliçó magistral sobre com solucionar els problemes de la vida... Té suspens, això sí. I passatges inquietants. Amb alguna dosi d’experiment en la trama; un cert risc que no implica, però, caure en la raresa, ni en l’excentricitat, ni en la complexitat. És una història precipitada en el buit. Expectativa contínua a través d’una ciutat que ofereix el no-res sense oxigen com a sortida. Va d'un individu que s'hi trasllada, buscant alguna cosa. Va de carrers desconeguts, batejats amb noms sinistres que, pervertint el sentit comú, converteixen la nostra memòria col·lectiva en un precipici. Va dels aturs que s’han d’acceptar. De les feines que algú ha de fer. Dels parcs abandonats. De les habitacions provisionals. I de les finestres: els vidres que emeten llum agònica, brillant i tòxica. Nebuloses en descomposició. Pous de llum que ens xuclen i ens preparen perquè ens deixem xuclar més, dia a dia, convertits en una part de nosaltres mateixos."

Si el primer llibre de Pau Planas, "La Nau" (Premi Just M. Casero 2008), us va atrapar, no podeu escapar-vos d'aquest!. Així que posats a córrer, us recomano que ho feu, avui dilluns, direcció a la Llibreria 22...

I si avui no us és possible anar a la Llibreria 22, correu qualsvol altre dia cap a qualsevol llibreria per tenir a les vostres mans i a punt de lectura, no qualsevol llibre ni un llibre qualsevol, sinó "La Ciutat de les Finestres"!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada