dimecres, 20 de gener del 2010

Carta del PSC sobre el Centre de Visitants del Gironès als veïns i veïnes de Sarrià de Ter

Carta PSC Sarrià veïns i veïnes xl Centre Visitants Gironès 15gen10


Aquesta és la carta (Google Docs) que aquests dies reben tots els veïns i veïnes de Sarrià de Ter on, donada la poca (per no dir nul·la) informació donada pel govern, els informem sobre el futur Centre de Visitants del Gironès i els convoquem a una reunió informatova per aquest proper divendres 22 de gener de 2010 a les 20:30 a El Coro de Sarrià de Ter.


Benvolguts veïns i veïnes,

des del grup municipal del PSC de Sarrià de Ter els adrecem aquesta carta per informar-los del recent conveni signat entre l’ajuntament de Sarrià de Ter i el Consell Comarcal del Gironès per a la cessió gratuïta de 1.081 m2 de l’equipament municipal del sector Cobega, just al costat de la nova biblioteca Emília Xargay, actualment en construcció, a l’autovia de França, per a l’emplaçament del futur Centre de Visitants del Gironès.

Aquest és un conveni que el govern de Sarrià de Ter ha signat sense informar-ne prèviament ni al nostre grup municipal ni a les entitats i veïns i veïnes del poble, i del qual el PSC n’hem estat assabentats a través del Consell Comarcal per la meva condició, a part de regidor – portaveu de l’ajuntament, de conseller comarcal.

Des del PSC de Sarrià de Ter trobem excessiva la cessió gratuïta de 1.081 m2 al Consell Comarcal del Gironès per al projecte citat i entenem que aquest és un projecte que n’hipoteca d’altres que cobrien les necessitats del nostre poble i que, si bé no eren immediats, sí estaven previstos a mig termini.

Des del nostre grup municipal entenem que aquesta és una decisió que s’hauria d’haver informat prèviament, donada la importància i cost econòmic de la cessió, doncs al cap i a la fi amb aquest conveni Sarrià de Ter renuncia a 1.081 m2 per a serveis pel poble per a ubicar-hi un equipament comarcal. El PSC també hem defensat el projecte inicial previst per aquest equipament, un projecte per a ubicar-hi serveis culturals per a Sarrià de Ter (sala d’exposicions, museu, arxiu i ampliació de dipòsit per la nova biblioteca).

És doncs amb la voluntat d’informar-vos del projecte i del posicionament del nostre grup municipal que us convidem a assistir a una reunió informativa oberta a les entitats del poble i als veïns i veïnes el proper divendres 22 de gener a les 20:30 a El Coro de Sarrià de Ter.

Cal tenir present que el conveni signat per la cessió de 1.081 m2 encara no ha estat aprovat pel Ple municipal i es preveu que s’aprovi al proper Ple de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, previst pel proper dimarts 26 de gener.

En aquesta reunió a més us presentarem un model d’instància per si voleu sol·licitar a l’ajuntament, com a entitat o a nivell particular, que es posposi l’aprovació del conveni de cessió gratuïta de 1.081 m2 al Consell Comarcal del Gironès per a la construcció del Centre de Visitants del Gironès fins que es faci una reunió informativa del projecte amb les entitats del poble oberta també als veïns i veïnes per tal que puguem valorar els pros i contra de la proposta, essent la nostra opinió sobre el futur del citat equipament un element més a valorar per part de l’ajuntament.


Roger Casero Gumbau
Grup Municipal del PSC a l’Ajuntament de Sarrià de Ter

Sarrià de Ter, a divendres 15 de gener de 2010

Recordeu:
REUNIÓ INFORMATIVA DEL PSC DE SARRIÀ
DIA: divendres 22 de gener de 2010
HORA: 20:30 h
LLOC: Sala gran El Coro
TEMES: . Conveni Ajuntament – Consell Comarcal per a la cessió gratuïta de 1.081 m2 pel Centre de Visitants del Gironès.. Posició del PSC de Sarrià de Ter. Presentació d'un model instància per entitats i veïns i veïnes per demanar la informació prèvia a l’aprovació definitiva del conveni.

---------------------------------------------

pd1: en aquest document del Google Docs (Model instància consulta Centre Visitants Gironès gen10) podeu descarregar-vos el model d'instància. També podeu fer-ho amb l'Scribd.

pd2: sobre la reunió d'aquest divendres se n'ha fet ressó, de moment, Ràdio Sarrià, amb aquest titular: El grup municipal del PSC organitza una reunió informativa sobre la cessió gratuïta de 1.000m2 pel Centre de Visistants del Gironès

pd3: sobre el Centre de Visitants del Gironès també he escrit, en aquest bloc, els següents apunts:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada