diumenge, 10 de maig del 2009

Reunió amb clubs i entitats pel MIEM de Sarrià de Ter

El dimarts de la setmana passada, dia 5 de maig, el PSC de Sarrià de Ter vam fer una reunió amb clubs esportius i entitats de Sarrià de Ter per presentar-los les nostres propostes de millora al MIEM (Mapa d'Instal·lacions Esportives Municipals) de Sarrià de Ter aprovat inicialment al darrer ple amb l'abstenció del nostre grup.

A l'hora de fer la convocatòria vam veure clar que no podíem convocar només els clubs esportius i les entitats que organitzen activitat esportiva, sinó que a més havíem de convocar altres entitats, especialment les associacions de veïns i veïnes, doncs ens sembla que també poden fer moltes i positives aportacions a la proposta de MIEM.

Des del nostre grup vam valorar molt positivament la reunió, doncs no es va limitar a la nostra exposició, sinó que es va generar un debat viu i interessant, alhora que es van formular també algunes propostes que hem recollit.

Des del PSC vam articular la reunió a través d''aquesta presentació, que vam donar donar a totes les entitats i clubs assistents:

Proposta millores PSC MIEM Sarrià de Ter maig'09
Proposta millores PSC MIEM Sarrià de Ter maig'09 Roger Casero Gumbau Document amb les propostes de millora del grup municipal de PSC al MIEM de Sarrià de Ter.Aquesta és la ´presentació que s'ha fet a la reunió amb els clubs i entitats de Sarrià de Ter.

Publish at Scribd or explore others: How-to-Guides & Manu sarrià de ter PSC

Després de la reunió vam elaborar aquest comunicat de premsa amb el nostre posicionament i valoració. Aquesta propera setmana presentarem les nostres propostes de millora a l'ajuntament...


El PSC presenta les propostes de millora al MEIM als clubs i entitats de Sarrià de Ter. El grup socialista valora molt positivament la trobada

El grup municipal del PSC, que es va abstenir en l'aprovació inicial del MIEM, presentarà la propera setmana les propostes de millora al govern amb l'esperança que algunes s'afegeixin al document i el desig de votar-lo a favor en l'aprovació definitiva.

El PSC de Sarrià de Ter es va reunir aquest dimarts al vespre amb clubs i entitats de Sarrià de Ter per presentar les propostes de millora al Mapa d'Instal·lacions Esportives Municipals (MIEM) de Sarrià de Ter, aprovat inicialment al darrer ple municipal amb l'abstenció del grup socialista. Segons Roger Casero, portaveu del PSC, "abans de presentar les nostres propostes al govern en forma d'al·legació volíem compartir-les amb els clubs esportius i també amb les entitats de Sarrià de Ter".

Roger Casero va fer una valoració general de la proposta de MIEM, destacant els aspectes positius i els aspectes a millorar, va argumentar els motius pels quals el PSC es van abstenir en l'aprovació inicial, va exposar les propostes de millora del PSC i finalment es va obrir un torn obert i de debat sobre les propostes de millora, el document i la pràctica de l'esport en general.

Roger Casero va fer una primera valoració general positiva del MIEM, argumentant que "és una bona eina per tenir una fotografia de la pràctica i les instal•lacions esportives a Sarrià de Ter, alhora que una oportunitat per projectar el nostre futur en clau de la pràctica de l'esport". També va destacar que "pel PSC el MIEM té alguna mancança a la fase d'anàlisi, el document és poc ambiciós i és conservador i hi hem trobat a faltar algunes propostes d'equipaments i usos". Pel PSC és una proposta que consolida majoritàriament les previsions que ja tenien els tres grups municipals, pel què segons Casero "la proposta inicial del MIEM no ens projecta amb força cap al futur".

Roger Casero també va exposar els motius pels quals el PSC es va abstenir en l'aprovació inicial, destacant-ne, segons va dir, "per la no participació en el procés d’elaboració, malgrat posar-nos a disposició del govern des de l'inici del procés d'elaboració del MIEM i, després d'estudiar la proposta de MIEM, per la voluntat del nostre grup de presentar propostes de millora durant el període d’exposició pública".

Roger Casero va valorar molt positivament la trobada amb els clubs i les entitats, "no només per la possibilitat d'exposar les nostres propostes, sobretot per l'oportunitat de debatre, amb els clubs i les entitats de Sarrià de Ter, sobre la pràctica de l'esport i les instal·lacions esportives del nostre poble".

El PSC té previst presentar les propostes de millora la propera setmana, a les quals afegirà aspectes i detalls que van sorgir en el torn de paraules i debat posterior. Casero va manifestar la voluntat de votar favorablement a l'aprovació definitiva del MIEM de Sarrià de Ter amb l'esperança que el govern pugui incloure al document alguna de les seves propostes de millora.

-------------------------------------

pd: sobre el MIEM de Sarrià de Ter també n'he parlat en aquest bloc a L'esport, un motor de Sarrià de Ter, publicat el dilluns 30 de juny de 2008 i més recentment Volem millorar el MIEM de Sarrià de Ter, publicat el dimecres 8 d'abril de 2009.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada