divendres, 29 de maig del 2009

Quin seria el teu eslògan per la campanya del PSC?


Algú podria afirmar que la campanya d'aquestes eleccions europees del PSC no deixa indiferent: o no t'agrada o la detestes... Bé, no és el meu cas... La campanya del PSC és impactant, sobretot pel seu grafisme i pel principal dels seus missatges, on juguen (juguem) descaradament (o desclatellament?) a la bipolaritat, però també és una campanya que no es regeix pels cànons tradicionals i que és present d'una manera molt activa a la xarxa.

Si teniu previst votar socialista (o no?!) o bé aquesta campanya no us acaba d'agradar (o sí!), el PSC us convida a que suggeriu el vostre eslògan de campanya per les eleccions del proper 7 de juny. Bé, tampoc es tracta a jugar a ser José Zaragoza i dissenyar tota la campanya, tan sols suggerir un eslògan i compartir-lo amb el PSC a través de les xarxes socials o bé per correu electrònic.


Participa en la campanya electoral amb el PSC: Fes el teu propi eslògan

Des del PSC volem que participis a la campanya electoral, que t’impliquis activament. Et proposem que ens suggereixis el teu eslògan de campanya per a les properes eleccions europees del 7 de juny.

Pots proposar el teu eslògan en el teu perfil de facebook, al twitter o a les xarxes socials en les que participis. Inicia la teva proposta així: "El meu eslògan es". Recorda que ens pots fer arribar la teva proposta al mur del perfil del PSC a Facebook o bé per e-mail a info@socialistes.cat.

Anirem recollint tots els eslògans i la setmana vinent els penjarem a la web i
al perfil del PSC a Facebook, cadascú amb una menció a la persona que ens l'ha fet arribat i un enllaç a la seva weblog si en té.

Participa activament a la campanya electoral! El PSC, el Partit de la gent.


Per cert, les campanyes electorals, sobretot en la seva versió 2.0, ens estan aportant noven bones pràctiques i males pràctiques, com en el cas de les campanyes 1.0

En sentit negatiu és especialment interessant el què explica Jessica Fillol a l'entrada Los “ciberactivistas” de CiU: un ejército de zombies del seu bloc, sobre una aplicació de CiU al Facebook en què cedeixes el teu estat a CiU...

Per cert, el meu eslògan és "Per una europa més igualitària, vota Maria Badia, vota socialistes europeus"

...I el vostre?...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada