dilluns, 13 d’abril del 2009

"El que queda del dia" de Maria Badia

Maria Badia, cap de llista del PSC a les properes eleccions europees, anunciava el passat dimecres 8 d'abril que el seu bloc canviaria un xic els propers dies, precisament pel fet de ser candidata. Badia no deixarà de parlar d'Europa, una constant al “Des del pla del país”, però la pre campanya i la campanya la farà parlar, compartir, com diu ella, els avatars que donin de si aquestes setmanes d’activitat frenètica. Sota el títol genèric de “EL QUE QUEDA DEL DIA” (referència a la pel·lícula de James Ivory, amb Anthony Hopkins i Emma Thompson) publicarà una sèrie de cròniques sobre el dia a dia de la seva activitat com a cap de llista del PSC a les eleccions europees.

De moment ja n'ha publicades dues:

EL QUE QUEDA DEL DIA 10 d’abril de 2009
Fragment:
Des d’un Cadaqués gris i plujós –però com sempre esplèndid-, he de respondre unes declaracions d’altres candidats a les Eleccions al Parlament Europeu del proper 7 de juny. Declaracions d’aquelles sobre el que no fan als altres, però sense explicar el que volen fer ells.

EL QUEDA DEL DIA 11 d’abril de 2009
Fragment:
Sembla que els “llogaters” de la Casa Blanca han ampliat la família. El gos que Obama havia promès a les seves filles si guanyava les eleccions ja ha arribat. Ha estat un obsequi del Senador Edward Kennedy.


Està bé, com ha fet Maria Badia, anticipar aquests canvis de ritme i de contingut als blocs, en especial en blocs polítics i, com el seu, de candidats a eleccions. No sé quin ritme imprimirà Maria Badia al seu bloc els propers dies, però és ben conegut que en períodes electorals els blocs i espais personals (pàgines específiques, espais a les pàgines dels partits, perfils i grups al facebook, twitter...) de candidats a internet generen molta activitat que, passades les eleccions, defalleix de manera estrepitosa... No serà el cas de Maria Badia...

El que queda del dia... una bona manera de seguir, en el camí de les eleccions europees, a Maria Badia.

--------------------------------

pd: sobre Maria Badia també he escrit Ocasional trobada amb Maria Badia a Brussel·les, publicat el dilluns 6 d'abril de 2009.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada