dilluns, 27 d’abril del 2009

El menú de l'escriptor'09: blocs i literatura

Cartell - programa del Menú de l'escriptor'09. Per visualitzar-lo millor cliqueu-hi a sobre.

Aquesta és la programació d'enguany del Menú de l'escriptor, una iniciativa de les biblioteques públiques de Girona, Salt i Sarrià de Ter que arriba ja a la novena edició.

Ja podeu anar reservant taula, doncs el menú presenta, com cada any, uns plats altament nutritius i enriquidors i, sobretot, molt econòmics!. A més aquest any el menú de l'escriptor aborda la relació dels llibres i la literatura amb els blocs, webs, internet, les xarxes socials...

Aquesta és la nota de premsa de presentació del Menú de l'escriptor'09:

Les tecnologies de la informació i la comunicació han fet sorgir nous registres d’expressió escrita: webs, blocs, xarxes socials per Internet etc. Són nous espais de creació escrita en els quals podem trobar veritables tresors d’alta qualitat. Per tant ens hem proposat oferir una mostra, en cap cas exhaustiva, d’autors i autores de blocs que ens han semblat interessants per diferents motius i que ens aproparan a aquesta nova manera d’escriure i de llegir.Els autors i autores convidats, ens explicaran què els ha empès a escriure les seves impressions, vivències, reflexions a fi que tothom els pugui llegir en qualsevol moment, també quins són els seus blocs de referència i aquells que recomanen des del seu. Amb ells es podrà seguir un itinerari particular per les diferents biblioteques públiques de l'espai urbà de Girona, Salt i Sarrià.
Per a mantenir informat a tothom i dinamitzar l’activitat què millor que un bloc que permeti conèixer els blocs que es comentaran, els autors i autores, les seves recomanacions i les activitats que es vagin desenvolupant.


I aquests són els enllaços als blocs dels convidats:

Sense parèntesis
Bloc de l'Eduard Batlle
El tresor del ter
La setena mirada
Sense presses
Barretades
El blog del club
Josep Pujol
La segona perifèria
Realitats i miratges
L'hora blava
Female

D'altra banda El menú de l'escriptor també és present a la xarxa social Facebook i té un perfil al Flikr (imatges - fotografies)

El menú a Facebook
El menú a Flickr

I com cada any, les persones que assisteixin a un mínim de cinc de les set sessions tindran premi, naturalment per alimentar-se més amb més i més llibres...

Blocs i literatura... mmmmmmmmm!. Quina bona pinta!

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada