dimarts, 13 de maig del 2008

Premis Blocs Catalunya 2008


L' Associació STIC.cat organitza la convocatòria dels Premis Blocs Catalunya 2008, amb la finalitat de prestigiar, divulgar i fomentar els blocs en català a la xarxa, essent el referent català en l'escriptura en bloc a tota la xarxa, cobrint així la demanda de molts blocaires.

El període de presentació de candidatures va començar el passat 6 de maig i s'allargarà fins el proper 15 de setembre. Es poden presentar tots els blocs en català que no siguin anònims. S'han determinat categories temàtiques pels premis (Cinema, Literatura, Economia, Educació, Esports, Periodisme, Personals, Política i TIC) i hi haurà també un premi al millor bloc de l'any.
Del 16 al 30 de setembre hi haurà el període de votació i el 10 d'octubre es farà el lliurament dels premis a l' Auditori-Palau de Congressos de Girona.

Trobareu tota la informació a http://www.premisblocs.cat/, on també hi trobareu les bases dels Premis Blocs Catalunya així com el formulari per inscriure el vostre bloc.

Aquests premis no han de despertar cap esperit competitiu, penso, sinó més aviat ha de despertar la necessitat de reconèixer la riquesa blocaire del nostre País i en especial els blocs que utilitzen el català, de manera que la nostra llengua tingui també una important presència a la xarxa, donant-li així una major visibilitat.

Benvinguts siguin, doncs, aquests premis!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada