dimecres, 28 de maig del 2008

I Congrés Incorpora d'integració laboral de persones en risc d'exclusió social

Aquest dijous i divendres seré a Madrid al I Congrés Incorpora. El programa Incorpora és un programa de l'Obra Social Fundació "la Caixa" d'integració laboral de persones en risc d'exclusió social. Al Congrés hi aniré en qualitat de coordinador del grup Incorpora Girona.

Amb quasi dos anys de funcionament, el grup Incorpora Girona està plenament consolidat. Des de mitjans de 2006 s'han fet al voltant de 700 insercions laborals (1 inserció laboral = 1 contracte) i s'han informat prop de 850 empreses, de les quals unes 260 han inserit treballadors. Formem aquest grup 12 entitats socials de les comarques de Girona, entitats diverses i repartides en el territori.

Responsables i tècnics de les entitats farem via cap a Madrid per assistir al I Congrés Incorpora, no només per participar-hi corporativament, sobretot per assistir a les taules rodones de la tarda de dijous i el divendres al matí, per retrobar-nos amb les entitats i coordinadors de la resta de Catalunya i l'Estat Espanyol (23 grups Incorpora i unes 180 entitats socials, a Catalunya 7 grups i 60 entitats socials).

Al I Congrés Incorpora també es lliuraran els Premis Incorpora a 4 empreses, d'un total de prop de 200 empreses presentades i amb 16 finalistes.

Seran dos dies intensos a Madrid... això espero...

-------------------------------

pd1: aquesta és la informació sobre el I Congrés Incorpora al web de l'Obra Social de "la Caixa"

L'Obra Social Fundació ”la Caixa” celebra el I Congrés Incorpora els dies 29 i 30 de maig de 2008 a CaixaForum Madrid.

El I Congrés Incorpora es planteja com un punt de trobada i d'intercanvi entre tots els agents implicats en el programa: empreses, entitats d'inserció laboral, universitats, administracions i ”la Caixa”.

Té com a finalitats principals:
. Donar a conèixer el programa entre les empreses per augmentar en un futur el nombre d'empreses participants.
. Configurar un espai de debat, de reflexió i de generació de conclusions de metodologies i bones pràctiques, així com de visualització de la feina feta des del començament del programa.

En el marc del congrés es lliuraran els
Premis Incorpora, que són un reconeixement a les més de 3.500 empreses que participen en el programa.

Informació Complementària: Programa I Congrés Incorpora

pd2: aquestes són les entitats que formem el grup Incorpora Girona:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada