diumenge, 21 d’octubre del 2007

Sira, 30 anys!


La Sira ha fet 30 anys, edat genys menyspreable, sobretot pels qui ja l'hem superat...
És una dona admirable, d'aparent fragilitat, però amb una fortalesa il·limitada. Algú diria: naturalment, és una dona!.
A la seva manera la Sira no ha seguit la pauta habitual, ara i fa deu anys, en les noies de vint anys... La Sira, als 19 anys, va decidir casar-se (amb mi), i va fer-ho a tres mesos de celebrar els 21... La primera filla (Clàudia) va arribar poc abans de fer 22 anys, la segona (Irina) als 25 i la tercera (Abril) als 29. Va aprovar les oposicions de mestra embarassada de 7 mesos de la Clàudia i va començar a treballar de mestra fa vuit anys.
Per paradoxal que sembli, aquesta va ser la seva revolució generacional, formar una família a "l'estil dels '70", a l'estil més dels nostres pares que dels nostres coetanis. La paradoxa es simbolitza amb la possibilitat de tenir el carnet jove (el +25) i el de família nombrosa alhora.
Aquesta és la manera com la Sira ha decidit viure la seva joventut... formant la seva família...
Per fortuna (meva), aquest proper estiu farà 15 anys que estem junts amb la Sira, quasi mitja vida seva... també meva...
Són moltes les coses que he escrit (cartes, postals, correus, sms...) a la Sira, però fins ara no l'hi havia fet un petit vídeo... En motiu del seu 30è aniversari he editat unes imatges seves amb alguns pensaments meus... podeu trobar el vídeo clicant aquí (fins que aparegui al bloc com a finestra...) i, si voleu podeu fer el tafaner pel bloc del seu 30è aniversari: sira30anys.blogspot.com
Llarga vida a la Sira!

1 comentari:

  1. Bé Roger, veig que t'has decidit perquè el teu blog vegi la llum, jo ja et tinc als meus "favoritos", així com el de la Sira, per cert un regal molt original.
    Una abraçada i endavant..
    Loli

    ResponElimina