dimecres, 24 d’octubre del 2007

Benvingut@ a "petites gotes fredes tremolant"


Benvingut@s a "petites gotes fredes tremolant", el meu espai d'immersió personal i política a la xarxa.

Trobareu en aquesta bitàcola referències als punts cardinals de la meva vida passada, actual i futura, que concretant-ne alguns es resumeixen en qüestions relacionades amb Sarrià de Ter, amb la polìtica en general, i el PSC en particular, amb la meva família i amics o amb la meva activitat professional. No és, doncs, un espai estrictament personal, ni un espai estrictament polític, és un espai on totes les meves dimensions hi tenen cabuda.

Tinc la voluntat de publicar un mínim d'un post x setmana, en principi sense compromís de dia fix de publicació. Accepto els vostres comentaris i observacions, que publicaré sempre que siguin respectusos amb totes les idees i persones.

El títol, "petites gotes fredes tremolant", és més una intuïció que no una voluntat de descricpió conceptual del bloc... en qualsevol cas és un fragment d'una cançó, "Sigues lliure" que m'agrada molt i em captiva especialment la seva imatge.

Finalment, si voleu contactar amb mi podeu fer-ho a través de rogercasero@gmail.com

Moltes gràcies i fins aviat,

Roger Casero Gumbau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada