dimecres, 31 de desembre del 2014

Els 10 del 2014 més llegits del meu bloc


Un any més, el darrer dia de l'any, faig balanç de tot el que he publicat al meu bloc al llarg d'aquest any; aquests són els 10 articles més llegits aquest 2014 entre els 304 que publicat aquest any, agrupats per temàtiques!

Un dels temes dels que més escric és de política en general, i del PSC en particular... 3 articles sobre el PSC estan en aquest "top 10": "Polítics gregaris, díscols, dimissionaris!" al número 7, "L'essència històrica del PSC? Aquí n'hi ha, tan sols, un petit bocí!" al número 5 i "Deixar el PSC?", el 2n article més llegit aquest 2014!

Aquest 2014 també ha estat notícia, i per diversos i variats motius, la monarquia espanyola; l'article "El vídeo de la setmana: la monarquia viola els Drets Humans" ha estat el 9è més consultat, apunt que inclou el vídeo d'un bon amic i ex company de feina; el mèrit, doncs, tot seu!

Aquest 2014 he celebrat els 40 anys! Aquest ha estat el motiu que dediqués tants articles i minuts musicals al 1974... Casualment TV3 ha estrenat una sèrie amb una protagonista coetània, l'Ília Martí, amb qui només comparteixo edat i aquest article, "Trenta-nou més u", el 8è més llegit de l'any!

Però el meu és també, sobretot, un bloc personal, de manera que respira el que jo respiro i a vegades transpira no només el que penso, també el que sento! L'article "Focs artificials" n'és una bona mostra, el 4rt article més llegit del 2014!

Les tradicions també tenen el seu moment al meu bloc; algun any han estat els brunyols, d'altres la collida d'olives i enguany ha estat un article nadalenc el que s'ha colat, i amb molts força aquests darrers dies de l'any, entre els més consultats del 2014! "El cul del Tió de Nadal" és el 3r article de l'any!

Al "top 10" sempre poden haver-hi agradables sorpreses, articles que inesperadament apareixen entre els 10 més llegits! És una gran alegria que el 10è article més llegit sigui "Recordeu aquest nom: Àlex Jaime Fernández"

El 2014, però, ha estat socialment i políticament marcat pel 9N, també el meu bloc, que curiosament ha situat dos articles en el "top 10", tot i que no són precisament articles massa "pro 9N"! El 6è article més llegit ha estat "La decepció del 9N" i el 1r, el més llegit de tots els publicats el 2014, "4 motius per no votar el 9N"... tot i que finalment, al temps afegit, vaig votar!

Aquest és, doncs, el "top 10" del 2014 del meu bloc!
  1. 4 motius per no votar el 9N 
  2. Deixar el PSC? 
  3. El cul del Tió de Nadal  
  4. Focs artificials  
  5. L'essència històrica del PSC? Aquí n'hi ha, tan sols, un petit bocí!  
  6. La decepció del 9N  
  7. Polítics gregaris, díscols, dimissionaris! 
  8. Trenta-nou més u
  9. El vídeo de la setmana: la monarquia viola els Drets Humans 
  10. Recordeu aquest nom: Àlex Jaime Fernández
Podeu consultar també els més llegits del 2013 i 2012!

Demà comencem el 2015 i d'aquí un any veurem quina hauran estat els 10 articles més llegits del 2015! Com cada any, sobretot dependrà de vosaltres!

Aquest relat també l'he publicat a Storify.



Us desitjo una bona entrada d'any 2015!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada