dimecres, 16 de juliol del 2014

Recordeu aquest nom: Àlex Jaime Fernández

L'Àlex, tercer per l'eaquerra, mirant a la càmera dfesprés de proclamar-se campió d'Espanya! Foto: família Jaime Fernández
L'any 2005 la marca de roba esportiva que equipa el Barça, Nike, va fer un anunci amb els joves talents de la cantera l'equip blaugrana; el darrer en aparèixer al vídeo era un jove Leo Messi que, com les altres joves promeses, deia: "Recorda el meu nom: Leo Messi"!



Jo avui modestament us demano que recordeu aquest nom
Àlex Jaime Fernández.

Als lectors més fidels d'aquest bloc possiblement aquest nom us sona, doncs no és aquesta la primera vegada que escric aquí sobre l'Àlex Jaime...

L'Àlex, que un bon dia va deixar la pilota de bàsquet pels pedals, és avui campió d'Espanya cadet per equips en ciclisme en carretera, però ha estat també campió de Catalunya de BTT i de carretera... Aquest darrer campionat l'ha assolit tenint com a entrenador un altre ciclista nascut a Sarrià de Ter: Carles Torrent!

L'altre dia, mig endormiscat mirant el Tour de França (ja sabem que la ronda francesa té altes propietats somníferes), somiava que l'Àlex hi participava i trobava que era un motiu de pes per ser allà, en un punt d'una ascensió en una etapa pirinenca, esperant viure la satisfacció de veure'l passar, escalant el port de muntanya, en viu i en directe!

L'Àlex és jove, molt jove, i malgrat la seva progressió és molt bona i sembla tenir grans aptituds pel ciclisme, és encara molt aviat per somiar grans fites per aquestes... Potser ell també hi somia, tot i que sap més bé que ningú que són moltes encara les etapes que ha de córrer, que encara ha de pedalar molt!

Si algun dia l'Àlex compleix el seu somni de participar en una de les grans curses ciclistes, compliré jo també el meu d'anar-lo a veure'l!... Tot i que estic convençut que podré fer-ho abans!

En tot cas, però, jo avui modestament us demano que recordeu aquest nom: Àlex Jaime Fernández, un jove amb fusta de campió!

Enhorabona Àlex... i família!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada