dimecres, 22 de gener del 2014

Deixar el PSC?


Deia dies enrere l'amic i company del PSC Xavier Amores que no són pocs els que li pregunten, aquests dies, "i ara què fem?"

És una pregunta que, formulada d'altres maneres, també m'han fet amics, coneguts i saludats, companys de feina, familiars... "què el PSC?" Aquí les respostes són múltiples i variades, segons el moment, l'interlocutor i les meves ganes d'explicar-me, però es podrien resumir amb aquesta expressió, manllevada del títol d'un llibre de Quim Monzó: uf, va dir ell!

No són pocs, tampoc, i de fa mesos, els qui em pregunten, alguns quasi imperativament:

"i tu Roger, quan penses deixar el PSC?"

Deixar el PSC? Cert és que aquests dies penso molt en el PSC:
em pregunto què en queda del Nou PSC,
Però també és cert que al PSC també hi ha, i hi reconec encara
Deixar el PSC?

Es va fent tan petit, el PSC, que es fa difícil, cada vegada més, que hi puguem cabre tots!

Entenc els qui, fins a dia d'avui, han trobat ja prous motius per estripar el carnet, decebuts amb les orientacions, prioritats i decisions de la direcció nacional del PSC.

Però jo de moment he decidit que mentre sigui càrrec electe, regidor del PSC a l'Ajuntament de Sarrià de Ter, no em plantejaré si he de deixar de militar o no al PSC, un partit amb una direcció nacional que cada dia, aquests dies, de fa mesos mesos, m'agrada menys, però un partit en el que hi ha, encara, molta gent a la que admiro i aprecio, i fins i tot gent a qui estimo de tot cor...

Deixar el PSC? No és temps ni moment, ara i aquí, ara i per mi, de deixar el PSC...

1 comentari:

  1. Hola, de moment acumulem forces....pots difondre?
    Necessitem SIGNATURES I DIFUSIÓ en suport dels crítics del PSC i de la consulta http://www.socialistespelreferendum.cat/formulari-dadhesio-a-la-crida-socialista-pel-referendum/

    ResponElimina