dimecres, 21 de març del 2012

El #DiadelPare, ous ferrats!

Un dels regals del Dia del Pare 2012. Foto: Roger Casero
Les coses a vegades, simplement passen... Ni pensades, ni buscades, senzillament passen i ens dibuixen una rialla a la cara!

Aquest dilluns, dia 19 de març, a primera hora del matí, com sempre a quarts de 8, publicava aquest apunt sobre els ous del Dia del Pare, escrit i programat dies abans. Una estoneta més tard, a quarts de 9, tot esmorzant, la família va i em regalen aquesta paella i espàtula a joc per a fer ous ferrats! No volies ous!...

El missatge de les meves filles, també de la meva dona, era tan simple com contundent: el teu lloc, com a pare, també és aquest! I serveix no només de reconeixement, si s'escau, també i sobretot de recordatori!

La paella la necessitàvem i l'espàtula és molt divertida... Els ous ja els poso jo!

Gràcies família!

1 comentari:

  1. Abans d'ahir me la vaig mirar aquesta paelleta, la tenen a la botiga del costat, ca la Pilar. Va venir d'un tris la temptació, però em continuo decantant per les truites. El diumenge en vaig fer una d'espàrrecs de marge de llepar-se els dits. I ara amb aquestes pluges. ja friso.

    ResponElimina