dimarts, 2 de juliol del 2024

Som del Pont, la revista del barri


Som del Pont és el nom del grup de WhatsApp dels veïns i veïnes del barri de Pont Major de Girona, es va crear a finals de setembre de 2021 per iniciativa d'unes veïnes i compta amb poc més d'un centenar de membres. S'hi comparteixen informacions, inquietuds i denúncies sobre el barri, i aquests darrers dies ha estat especialment prolífic en fotos denúncia de l'estat lamentable d'algunes illes de contenidors, envoltades de brossa...

Som del Pont també és la pàgina web de l'AV Pont Major, en la que s'hi comparteixen informacions d'interès per al barri; un web simple i senzill amb informació bàsica del barri i de la mateixa associació veïnal. 

Som del Pont també és, des de fa pocs dies, la nova revista del barri, acabada de sortir del forn fa pocs dies i que ja han rebut a casa seva tots els veïns i veïnes del barri. Una revista d'informació local amb continguts dels equipaments i entitats del barri, amb una entrevista a un veí i activista, amb articles reivindicatius de l'AV Pont Major i amb el relat de les vivències i records de veïns i veïnes...

Som del Pont, la revista del barri, neix amb voluntat de continuïtat, a raó de dos números l'any, amb l'objectiu d'esdevenir una eina d'informació, comunicació, participació i cohesió, i que també permeti valorar la història i el patrimoni del barri, així com el patrimoni immaterial de la seva gent. En aquest primer número també inclou el programa de la Festa Major, que començarà el divendres 5 de juliol i s'allargarà fins al dissabte 13 de juliol.

A banda d'arribar a tots els habitatges del barri, la revista Som del Pont també s'ha distribuït, per a la seva consulta i lectura, a les biblioteques públiques de Girona i de Sarrià de Ter, i naturalment també la podeu trobar al web Som del Pont.

Us convido a buscar-la i fullejar-la, consultar-la i, fins i tot, llegir-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada