dijous, 19 d’octubre del 2023

Sarrià, entre el Ter i el paper


No seran unes jornades, així en plural, ni hi haurà la tradicional fira, és cert, però Sarrià de Ter es reconcilia amb el paper amb la jornada, així en singular, "Sarrià, entre el Ter i el paper" que se celebrarà aquest dissabte.

El nou equip de govern de l'Ajuntament de Sarrià de Ter vol recuperar les jornades i la fira del paper, defenestrades (no sé si per desídia, desgana, desinterès o per tot plegat) per l'anterior govern i és evident que és millor una jornada, així en plural, que res.

La jornada té activitats prou interessants, com la xerrada "Un passeig per les colònies industrials" i la taula rodona "El paper de la dona a la fàbrica", que es faran al matí, o els tallers de cuina i paper que es faran a la tarda.

La Fira del Paper, l'acte més popular, haurà d'esperar a l'any vinent, però la jornada d'enguany representa una nova primera pedra de la recuperació d'aquest tradicional esdeveniment sarrianenc. Sarrià de Ter és un poble paperer i la indústria del paper, encara present avui al municipi, forma part de la seva història, del seu patrimoni, de la seva identitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada