dimarts, 26 d’octubre del 2021

Estic per cometre un crim


Estic per cometre un crim, un crim d'aquests escandalosos, dels que desperten l'interès dels grans periodistes de successos com Tura Soler, Maika Navarro o Manu Marlasca.

Reconec que no sé com m'hi posaria, que a mi una simple ferida em fa molta impressió, i que no suporto veure el patiment dels altres. Potser per això, també, no he vist ni veuré la sèrie aquesta del calamar...

Tampoc tinc cap víctima, ningú a qui vulgui fer mal, ningú que vulgui que en prengui. Es pot cometre un crim sense víctimes?

Pel que fa a la localització, hi ha algun lloc, avui en dia, que no es pugui rastrejar? A més, el crim el cometria precisament per a que fos descobert i, sobretot, investigat.

Estic per cometre un crim només perquè m'investiguin. Aquest seria el veritable mòbil del crim. Que m'investiguessin a mi i, sobretot, que investiguessin els meus dispositius electrònics, especialment el telèfon mòbil i l'ordinador.

Fa dies que cerco un arxiu, ja no recordo si de text o simplement una nota en una aplicació, que sospito que deuria esborrar accidentalment, i no hi ha manera de trobar-lo. Però a la televisió he vist que, oh màgia, és possible recuperar missatges i arxius esborrats, fins i tot els que ens sembla que ja són irrecuperables, que hem perdut per sempre...

Ho he vist a la televisió, però no en una d'aquestes sèries de ficció on la policia científica treballa en laboratoris mig a les fosques, sinó en la sèrie on la realitat i la mort no entenen de sensibilitats...

Estic per cometre un crim només per a recuperar un document, però em sembla que serà millor que l'escrigui de bell nou. Aquesta deu ser la condemna per haver comès el crim, accidentalment, d'eliminar-lo al seu dia...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada